Veslački ergometar WaterRower Classic

1.899,00 (cijena uključuje PDV)

WaterRower Classic je najprestižniji veslački ergometar; napravljena je od masivnog drva američkog crnog oraha i opremljena je s naprednim S4 monitorom.

SKU: 300S4 Kategorija: Oznake: ,

Veslački ergometar WaterRower Classic je najprestižniji veslački ergometar iz Designer serije; napravljena je od masivnog drva američkog crnog oraha. Designer serija veslačkih ergometara WaterRower je opremljena s S4 monitorom koji uz ostale napredne funkcije omogućuje i spajanje s osobnim računalom putem USB priključka.

Svi drveni WaterRower veslački ergometri su ručno rađeni uz dansko ulje koje im daje duboki i trajni sjaj. Drvo je odličan materijal za spravu za veslanje pošto je vrlo otporno, dobro reagira na trenje koje nastaje uz korištenje sprave. Drvo tako omogućuje spravi da njen rad bude “mekan” i tih.

Drvo masivnog američkog crnog oraha se koristi u izgradnji WaterRowers veslačkih ergometara kako bi jim dao iznimno dugu životnu dob.

WaterRower koristi isključivo drvo dugog vijeka trajanja koje dolazi iz održavane šume čiji je prirast 129% veći od sječe.

Dodatne informacije

Teža

37,5 kg

Material

Masivno drvo američkog crnog oraha (održavani uzgoj)

Barva

Sjaj Medenog hrasta premazan danskim uljem

Računalnik (monitor)

S4 Performace monitor

Tračnice

Dvojne šine

Širina ročaja

38 cm

Dimenzije (pospravljen)

57cm x 51cm x 209cm (širina*dužina*visina)

Dimenzije (pri uporabi)

57cm x 209cm x 51cm (širina*dužina*visina)

Garancija

1 godina

Proizvedeno v

ZDA