Sprava za veslanje WaterRower Natural

1.399,00 (cijena uključuje PDV)

Sprava za veslanje WaterRower Natural je napravljen iz masivnog jasenovog drva u prirodnoj boji te je opremljen s naprednim S4 monitorom.

Trenutno neraspoloživo. Dostava u roku od 4-6 tjedana.

SKU: 100S4 Kategorija: Oznake: ,

Sprava za veslanje WaterRower Natural S4 je napravljen iz masivnog jasenovog drva u prirodnoj boji koje je ručno premazano danskim uljem kako bi mu dalo poseban sjaj. Sprava za veslanje je opremljena s naprednim S4 monitorom.

Cijela serija “Natural” je opremljena s naprednim S4 monitorom koji uz ostale napredne funkcije omogućuje i spajanje s osobnim računalom putem USB priključka.

Sve drvene WaterRower sprave za veslanje su ručno rađene uz dansko ulje koje im daje duboki i trajni sjaj. Drvo je odličan material za spravu za veslanje pošto je vrlo otporno, dobro reagira na trenje koje nastaje uz korištenje sprave. Drvo tako omogućuje spravi da njen rad bude “mekan” i tih.

Jasen, drvo koje se koristi pri izgradnji ove WaterRower sprave za veslanje je prvenstveno masivno drvo s iznimno dugačkim vijekom trajanja.

WaterRower koristi isključivo drvo dugog vijeka trajanja koje dolazi iz održavane šume čiji je prirast 129% veći od sječe.

Trenutno neraspoloživo. Dostava u roku od 4-6 tjedana.

Dodatne informacije

Teža

37,5 kg

Material

Drvo američkog jasena (održavani uzgoj)

Barva

Sjaj američkog jasena premazan danskim uljem

Računalnik (monitor)

S4 Performance Monitor

Tračnice

Dvojne šine

Širina ročaja

38 cm

Dimenzije (pospravljen)

57cm x 51cm x 209cm (širina*dužina*visina)

Dimenzije (pri uporabi)

57cm x 209cm x 51cm (širina*dužina*visina)

Garancija

1 godina

Proizvedeno v

ZDA